Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    335

    Dark Motor - Metal Gear NOT moving WEST!

    Dear all,
    I have had my dark alsat motor for about 2 years now and I have noticed it is only moving to the East satellites. No limits set on my system. I have tried to hard reset the motor but the problem still exists.
    Can anyone suggest what else I can do please?
    Thank you.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    3,450
    Does it move West at all?
    For example if you're on 28.2E does it move West to 19.2E, when selected?

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    335
    Thanks Mickha for the reply. No it does NOT move to 19.2E but I can move to any satellites to the EAST from 28.2. At the same time I notice that both the green and the red lights on the motor are flashing simultaneously every 2 to 3 seconds. Does this indicate anything to anyone??

  4. #4
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    3,450
    Check all your connections, I seem to remember a loose connection once caused a similar problem, also check for damage to the cables, in case of water ingress.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    335
    Yes, after taking everything down, I noticed the cable was damaged at one particular point which I have repaired and the motor is working perfectly fine. Now I will have to start assembling the whole thing again - another few hours just to get the alignment correct!!
    Thank you Mickha for your advice and support.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •